Kuivatatud köögiviljad ja maitsetaimed

Ene Seer

Meie põhjamaises kliimas on keerukas tarbida kogu aasta jooksul värskeid köögivilju. Talveperioodil kasutame varem korjatud saaki, aga tuleb silmas pidada, et olenevalt hoiustamistingimustest viljade kvaliteet muutub. Kvaliteeti mõjutavad ka kasvuperioodi ilmad. Üheks võimaluseks tarbida aastaringselt kvaliteetset toorainet on kasutada toidu valmistamiseks kuivatatud köögivilju, maitsetaimi ning vürtse. Kuivatamise protsess viiakse läbi kuuma õhuga, mis on üks vanemaid ja populaarsemaid viise toidu säilitamiseks. Toidu kuivatamise kunst ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, kui talvevarudel tuule ja päikese käes kuivada lasti.

Oleme lisanud oma sortimenti kuivatatud köögiviljad, valiku maitsetaimi ja vürtse. Meie uuest valikust on võimalik leida kõiki enim levinud köögivilju – porgand, peet, kõrvits, suvikõrvits, pastinaak, porru, sibul, küüslauk, seller, spinat, lillkapsas, roheline uba ja palju teisi köögi- ja juurvilju. Lisaks erinevaid maitsetaimi ning vürtse.

Kuivatatud köögiviljad sobivad kasutamiseks nii soolastes kui ka magusates toitudes. Parema tulemuse annab kuivatatud toodete leotamine enne nende kasutamist.

Käesolevast aastast oleme valmis Teile tutvustama meie uut sortimenti!
Lase fantaasial lennata!

 

Loading Images
wpif2_loading
Bottom
Bottom-20
Bottom-19
Bottom-18
Bottom-17
Bottom-16
Bottom_15
Bottom-14
Bottom_13
Bottom-12
Bottom-11
Bottom 10
Bottom 9
Bottom 1 Smuutid
Bottom-8
Bottom-7-compressor
Bottom-6-compressor
Bottom-5-compressor
Bottom 4
Bottom 3
2 article bottom
Bottom-1-compressor