LEHTTAIGEN

Ene Seer

Lehttaigen koosneb sadadest omavahel ühendatud  kuid kergesti üksteisest eralduvatest paberõhukestest kihtidest. Taigna kihilisus saavutatakse rasvaine abil, milleks võib olla spetsiaalne või või  margariin. Taigna valmistamine võib esialgselt tunduda keerukas , aga tegelikkuses on see jõukohane kõigile.

Lehttaigna valmistamiseks vajad Sa ainult head jahu, vett, võid või kihitusmargariini ja veidi soola. Taigna lehelisus sõltub kihtide arvust- mida rohkem kihte, seda lehelisemaks taigen muutub.

Lehttaignast tooteid iseloomustab nende krõbedus , mis suures osas sõltub valitud tehnoloogilisest protsessist ning sellest kinni pidamisest – taigna ja rasvaine temperatuurist, kihitamise hoolikusest .  Samuti on oluline  valida õige küpsetustemperatuur ja aeg. Ahjus aurustub nii rasvaines kui  taignas olev vesi, mis tõstab kihid taevasse.

Vormide moodne kunst.

Lehttaignaga  on põnev töötada, seda saab vormida mitmetmel erineval viisil ning  on võimalus kliente üllatada ja neis huvi tekitada. Lehttaignast tooted  pakuvad vaheldust  nii pidulauale kui ka igapäevasele hommikusöögile.

Neutraalse maitsega taignast saab valmistada nii soolase kui maguse täidisega tooteid. Lisaks  võib valmistada  uhkeid võileibu ja mitmesuguseid suupisteid või kasutada küpsetatud lehttaigna lehti kookide ja võileivatortide valmistamiseks.

Lehttaignakuubikud on aga tõelised modernsed kunstiteosed, mis kaunistavad igat müügilett!

Tere tulemast  koos looma innovatiivseid kihilisi tooteid!

Loading Images
wpif2_loading
Bottom-min
T_Bottom_EE-min
Bottom copy
Bottom
Bottom-20
Bottom-19
Bottom-18
Bottom-17
Bottom-16
Bottom_15
Bottom-14
Bottom_13
Bottom-12
Bottom-11
Bottom 10
Bottom 9
Bottom 1 Smuutid
Bottom-8
Bottom-7-compressor
Bottom-6-compressor
Bottom-5-compressor
Bottom 4
Bottom 3
2 article bottom
Bottom-1-compressor