Lehttaigna plaadid – KIIRE ja MUGAV VÕIMALUS

Ene Seer

Tutvustame teile uut toodet- küpsetatud lehttaigna plaadid.  See on toode, mis aitab  kokku hoida väärtuslikku tööaega ning teeb planeerimise mugavamaks. Põhjad on valmis koheseks kasutamiseks ning ei vaja eelnevat küpsetamist ega  jahutamist.

Lehttaigna plaatide on valmistamisel on kasutatud võid ja hapukoort.  Põhjad on õhukesed ja krõbedad- just sobilikud nii magusate kui soolaste plaadikookide valmistamisel.

Põhjade vahele sobivad erinevad kombinatsioonid  kreemidest ja täidistest. Magusa koogi puhul on suurepärane valik valmis vaniljekreem, mida saab soovi korral maitsestada  aroompastadega või lihtsalt vahustada koos vahukoorega.  Samuti sobivad  erinevad puuviljatäidised või hoopis kohupiimakreem.

Soolaste toodete puhul on valikuvõimalus täpselt nii suur kui kaugele ulatub fantaasia. Valmistage täidised kohupiima-, toorjuustu-, kodujuustu- või võikreemiga.

Vähese ajakuluga valmiv toode aitab täita tühjenevat letti ning maitseb suurepäraselt!

Loading Images
wpif2_loading
Bottom
Bottom-20
Bottom-19
Bottom-18
Bottom-17
Bottom-16
Bottom_15
Bottom-14
Bottom_13
Bottom-12
Bottom-11
Bottom 10
Bottom 9
Bottom 1 Smuutid
Bottom-8
Bottom-7-compressor
Bottom-6-compressor
Bottom-5-compressor
Bottom 4
Bottom 3
2 article bottom
Bottom-1-compressor