Lehttaigna plaadid – KIIRE ja MUGAV VÕIMALUS
Ene Seer
Tutvustame teile uut toodet- küpsetatud lehttaigna plaadid. See on toode, mis aitab kokku hoida väärtuslikku tööaega ning teeb planeerimise mugavamaks. Põhjad on valmis koheseks kasutamiseks ning ei vaja eelnevat küpsetamist ega jahutamist.
Lehttaigna plaatide on valmistamisel on kasutatud võid ja hapukoort. Põhjad on õhukesed ja krõbedad- just sobilikud nii magusate kui soolaste plaadikookide valmistamisel.
Põhjade vahele sobivad erinevad kombinatsioonid kreemidest ja täidistest. Magusa koogi puhul on suurepärane valik valmis vaniljekreem, mida saab soovi korral maitsestada aroompastadega või lihtsalt vahustada koos vahukoorega. Samuti sobivad erinevad puuviljatäidised või hoopis kohupiimakreem.
Soolaste toodete puhul on valikuvõimalus täpselt nii suur kui kaugele ulatub fantaasia. Valmistage täidised kohupiima-, toorjuustu-, kodujuustu- või võikreemiga.
Vähese ajakuluga valmiv toode aitab täita tühjenevat letti ning maitseb suurepäraselt!